Ачыстка
Чысціня збожжа – гэта паказчык яго якасці.
Ачыстка збожжа — важны працэс, які непасрэдна ўплывае на кошт збожжа. Якасць ачысткі і страты пры працэсе залежаць ад спецыялістаў, набытага вопыту і пісьменнага выкарыстання тэхнікі.
Першасную ачыстку збожжа праводзяць для свежеубранного ўраджаю, які не толькі павышае каштоўнасць збожжа, але і прадухіляе яго заражэнне шкоднікамі і псаванне ад вільгаці пустазелля. На этапе першаснай ачысткі з збожжавай масы вылучаюць буйную прымешка і прымешка лёгкіх часціц (пыл). Пасля такой ачысткі ўтрыманне прымешак ў збожжы не перавышае 3%, прадукцыя становіцца прыдатнай для нарыхтоўкі.
Каб атрымаць кансультацыю і задаць пытанні, тэлефануйце спецыялістам прадпрыемства.
Сушка збожжа
Сушка - гэта важны завяршальны апрацоўку збожжа тэхналагічны этап, пры якім сыравіну даводзіцца да кандыцыйных вільготнасці (збожжа да 14%, алейнае насенне рапсу да 7%).
Сушка збожжа вырабляецца на КЗСВ-40 і ДСП-50.
У працэсе сушкі збожжа ажыццяўляецца актыўны кантроль тэмпературы і вільготнасці. Гэта дазваляе найбольш дакладна знізіць вільготнасць у збожжы, выключаючы перасушвання. Сушка збожжа адбываецца шляхам яго цыркуляцыі праз сушыльныя камеры да выраўноўвання патрабаванай вільготнасці. Гэты працэс пад кантролем аператара і спецыялістаў лабараторыі.
Каб атрымаць кансультацыю і задаць пытанні, тэлефануйце спецыялістам прадпрыемства. Супрацоўнікі раскажуць пра паслугу сушка збожжа на пляцоўках кампаніі і зарыентуюць па цане.
Захоўванне
Захоўванне - комплекс мерапрыемстваў, які спрыяе захаванню запасаў збожжа. Поспех захоўвання залежыць ад падрыхтоўкі сховішчаў і захавання рэжыму захоўвання.
Перад загрузкай сховішчаў збожжам новага ўраджаю праводзіцца абеззаражанне ёмістасцяў вільготным, аэразольныя або газавым спосабамі. Папярэдне збожжа сушаць, чысцяць ад насення пустазелля, камячкоў зямлі і іншага смецця да базісных кандыцый.
Збожжасховішчы надзейна абараняюць змесціва ад знешніх фактараў: атмасферных ападкаў, прамых сонечных прамянёў, грунтавых вод, насякомых, грызуноў і птушак. Пасля закладкі, ачысткі, сушкі і перад адгрузкай культур робім поўны лабараторны аналіз збожжа.
У элеватары падтрымліваем аптымальную тэмпературу захоўвання - яна вышэй, чым на вуліцы за ўсё на 7-8 ℃. Каб захаваць аптымальны мікраклімат у збожжасховішчы выкарыстоўваем прыборы:
- термогигрометр - кантралюе адносную вільготнасць паветра, каб не з'явілася цвіль;
- газааналізатар - дапамагае правесці аналіз паветра, вызначыць канцэнтрацыю інэртных газаў, адсачыць колькасць кіслароду на складзе;
Прылады пастаянна манітораць ўмовы ў памяшканні, ахопліваюць усе паказчыкі для якаснага захоўвання.
Каб атрымаць кансультацыю і задаць пытанні, тэлефануйце спецыялістам прадпрыемства. Супрацоўнікі раскажуць пра паслугі захоўвання збожжа на пляцоўках кампаніі і зарыентуюць па цане.
Складскія паслугі (загрузка/выгрузка і іншае)
Паслугі перавалкі ўключаюць у сябе ўсе віды пагрузіў-разгрузачных работ насыпам або ў тары. Пры выкананні можа быць задзейнічана як тэхніка, так і чалавечы працу.
Каб атрымаць кансультацыю і задаць пытанні, тэлефануйце спецыялістам прадпрыемства. Супрацоўнікі раскажуць пра складскіх паслугах на пляцоўках кампаніі і зарыентуюць па цане.
Засталіся пытанні?
Задайце іх нашаму спецыялісту і атрымайце адказ!